Over de Deventer binnenstad cadeaukaart

De Deventer binnenstad cadeaukaart is er in 2 varianten:
- een fysieke kaart die je voor elke willekeurig bedrag tussen € 7,50 en  € 150,-- kunt laten opwaarderen bij de VVV, Bruna Korte Bisschopstraat en Primera Zandpoort
- een digitale kaart voor een vaste coupure die je hieronder kunt kopen met een Ideal-betaling

Hij is twee jaar geldig en je kunt hem in delen besteden, hij hoeft dus niet gelijk op! Een cadeaukaart die na 1 december 2021 is aangeschaft, is 3 jaar geldig.

Waarom is de Deventer Binnenstad cadeaukaart het ideale decembergeschenk?
  1. Je steunt lokale ondernemers uit onze Hanzestad omdat de cadeaukaart bij hen te besteden is.
  2. Voor ieder wat wils! De cadeaukaart is bij diverse Deventers ondernemers in de binnenstad te gebruiken. Van vers brood en heerlijke bonbons tot handgemaakte kleding en bijzondere schalen.
  3. Een cadeaukaart is altijd een fijn cadeau, omdat de ontvanger zelf iets uit kan kiezen waar hij of zij heel blij van wordt. Maar deze is nét even anders dan een gewone kaart.
  4. Het besteden van de kaart kan in Deventer… en dát is natuurlijk mooi te combineren met een mooie stadswandeling en (zodra de horeca weer open mag) een heerlijke kop warme chocomelk.
  5. Je komt op net wat andere plekjes dan gewoonlijk, en kunt zo de veelzijdigheid van de stad ontdekken tijdens het shoppen.
  6. De kaart is eenvoudig aan te schaffen met een bedrag naar jouw keuze.
  7. Inpakken is niet nodig, wij hebben een mooie geschenkverpakking als je kaart fysiek aanschaft via een van onze verkooppunten !
  8. Je kunt de kaart ook digitaal bestellen. Dus voor de aankoop van de kaart hoeft je de deur niet uit. Da’s ook fijn in deze huidige tijd.